dijous, 4 de febrer del 2016

CAMPANYA 1 EURO LLAVOR DE SOLIDARITAT

Aquest any, per commemorar el Dia Internacional de la  PAU, ens hem solidaritzat amb els refugiats sirians i tots aquells que per circumstàncies han hagut de patir el drama d'una guerra i han fugit de les seues terres buscant asil i una vida millor lluny de les bombes. Per això, hem volgut col·laborar amb una de les principals agències humanitàries del món: ACNUR  aportant un euro dels nostres estalvis. Amb aquest senzill gest, hem posat el nostre gra d'arena en el foment de l'ajuda humanitària i els drets humans enfortint així els valors de convivència, educació per a la pau, la tolerància, la solidaritat i la no violència per a construir un món més just. 
A la nostra escola, hem recollit 93,66 € que ja estan ingressats al compte de Escola Valenciana, per a la Campanya Un euro, llavor de solidaritat que serà l'entitat cívica encarregada de fer arribar els diners recollits a ACNUR.
 Us mostrem les imatges de l'exposició que vam montar al corredor de l'escola i unes fotos de l'acte de lliurament de les vidrioles de les nostres classes.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada