dijous, 23 de gener del 2014

FAMÍLIES DEL MÓN

FAMÍLIES DEL MÓN 

A la nostra escola, hem tingut una bona idea:  treballar tots junts per conéixer les FAMÍLIES  i la cultura dels xiquets i xiquetes vinguts d'altres països i que venen a la nostra escola. És per això que hem iniciat un Projecte que desenvoluparem al llarg de tot el curs i en el que participem tots i totes i que hem anomenat: FAMÍLIES DEL MÓN, l'objectiu del qual és conéixer i apreciar altres cultures i sobretot valorar-les  positivament.

En tot el Projecte i durant tot el curs dedicarem un temps a treballar diferents aspectes del país d'origen dels nostres companys. Hem preparat uns tallers que durem a terme cada divendres de vesprada on treballarem la música, la gastronomia, la geografia, l'arquitectura, la indumentària típica, les danses i tradicions i qualsevol aspecte que ens ajude a conèixer-los molt millor.


  Hem començat per MARROC i us volem ensenyar tot el que hem fet i aprés sobre aquest interessant país.
Vam començar situant en el mapa el País, Marroc  i la capital, Rabat i portant tot allò que teniem relacionat amb aquest país per tal de fer una exposició. 

 A continuació us deixem les fotos dels tallers que vam dur a terme:

 Després hem treballat Bulgària. Hem aprés que la seua capital és Sofia. També hem sabut que l'1 de març fan una polsera de fil, de color blanc i roig, per penjar-la d'un arbre i tindre bona sort. I hem fet un pastís típic molt sabrós.



Hem acabat el primer trimestre treballant Romania. Hem conegut els balls tradicionals i hem provat alguns menjars típics. També hem sabut que és d'allí d'on prové la llegenda de Dràcula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada