dilluns, 23 de maig del 2016

LA PRIMERA COLLITA DEL NOSTRE HORT!!
(Segona part) ;)

Els alumnes de tercer i quart també hem recollit els nostres encisams! 





XII ruta a peu al barranc de l’infern



Vora 400 persones ens vam congregar el passat 1 de maig a la via verda del Serpis en un ambient festiu per on passava el Tren dels Anglesos.

Les classes de primer, segon, tercer i quart de Primària van participar en el primer concurs de dibuix infantil del tren Alcoi – Gandia.

I no podem estar més contents ja que dels 10 premis, 6 es van quedar a la nostra benvolguda escola.

Dos mencions especials van ser per a Raúl Moncho Sparks (3r) i Leyre Mengual Jordà (4t).

Els altres guanyadors van ser: Aissa Benfateh (3r), Júlia Sanchis Sanchis (3r), Neus Moncho Seguí (4t) i Xavi Jordà Calbo (4t).

L'associació Tren Alcoi Gandia va fer un xicotet homenatge al cantautor valencià Paco Muñoz que va ser l'encarregat de repartir els premis del concurs.




dijous, 12 de maig del 2016

RECONEIXEMENT DEL DIRECTOR GENERAL DE POLÍTICA EDUCATIVA 
AL CP PERPUTXENT

Estem d'enhorabona! I és que ens han reconegut la nostra escola, alumnes,famílies i mestres  i en especial al mestre de música Josep Pons per la gran tasca i dedicació en favor de l'educació pública gràcies a la introducció  del flabiol en l'educació instrumental dels nostres alumnes.
Gràcies i felicitats per la vostra gran actuació i com diu el Director General de Política Educativa:per molts més moments com aquest! FELICITATS!!

QUINA IL·LUSIÓ!! DESCOBRIM LA MINA!

Si hi ha algún lloc a on de segur viuen les fades i els donyets, nosaltres el coneguem! És la Mina! Un lloc màgic que hem descobert els xiquets i xiquetes de 1r i 2n i que ens ha encantat perquè hem viscut una experiència fantàstica! Hem sentit els donyets!! I estem ben segurs que era Xapli, el nostre amic que de tant en tant passa per la classe de castellà i ens deixa missatges!
Li hem deixat un regal i esperem que l'haja trobat.
Una vesprada que recordarem durant molt de temps!





















divendres, 6 de maig del 2016

LA PRIMERA COLLITA DEL NOSTRE HORT!!

Estem devanits!! Hem fet la primera collita del nostre hort. L'Hort del PERPUTXENT. Els encisams! 
Esta nit soparem una bona amanida!




dilluns, 2 de maig del 2016

A VALÈNCIA AMB EL PROJECTE FLABIOL

Mireu els xiquets i xiquetes del CP PERPUTXENT I DEL CP FRANCISCO CLOQUELL si són artistes que han estat a València, a la seu de la Conselleria d'Educació,   amb el nostre mestre de música, Josep Pons per presentar el Projecte Flabiol.


València 28 d'abril 2016 a les 18.30 hores
Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport