dimecres, 18 de novembre del 2015

LA CARTA

Els alumnes de 2n estem molt il·lusionats!! I és que per primera vegada hem escrit una carta! Sí, una carta a un amic on li contem coses nostres.
Estàvem nerviosos i impacients per anar a tirar-la a la bústia! Ara, a esperar que ens contesten!








diumenge, 15 de novembre del 2015

FEM TEATRE

En 1r i 2n hem treballat la poesia i amb un gran treball en equip hem assatjat i realitzat les disfresses, per després fer una representació als xiquets i xiquetes 
d'Infantil. Mireu, mireu!!












dilluns, 9 de novembre del 2015

LA TARDOR HA ARRIBAT I CASTANYES ENS HA DEIXAT

Els arbres perden les seues fulles i comença a refrescar, és la Tardor que ha arribat i nosaltres ho volem celebrar. És per això que cada any parlem amb la Castanyera per que ens vinga a visitar i ens porte un dels fruits més típics d'aquesta època. Les castanyes.
Hui ha vingut acompanyada del seu marit el castanyer, i tots dos ens han fet passar una vesprada molt divertida, amb històries de castanyes i amb el sabor de la castanya ben torradeta.







BONA TARDOR!!
ELS GOSSOS TAMBÉ VAN A L'ESCOLA

Sabeu que al nostre col·legi també vénen els gossos? 
Sí!  Els amics de Con Pelos y Señales van vindre amb la seua gossa ISIS i ens van ensenyar moltes coses que segur que ens serviran per que d'ara endavant tractem molt millor els animals. Ho vam passar d'allò més bé!





dijous, 5 de novembre del 2015

CELEBREM EL 9 D'OCTUBRE

El passat 8 d'octubre vam celebrar a l'escola la nostra Diada, la de tots i totes els valencians i les valencianes recordant OVIDI MONTLLOR, el cantautor que nasqué un 4 de febrer de 1942 a Alcoi. Músic, poeta i actor que des del 10 de març de 1985 fa vacances  ( recordem la seua famosa frase  "no moriré, faré vacances"). 












dilluns, 2 de novembre del 2015

CONTENTS DE VINDRE A L'ESCOLA

Els xiquets i xiquetes de 3 anys s'han adaptat molt be a l'escola i estan d'allò més contents, amb companys nous i amb activitats de les que gaudeixen bona cosa com, l'art, cuina, experiments,... 
Mireu que be ens ho passem!