dimecres, 30 d’octubre del 2013

divendres, 25 d’octubre del 2013

DECORACIÓ DE TARDOR

Com ja sabeu, el passat dia 22 de setembre va arribar la tardor. Amb aquest motiu, els alumnes de 2n van preparar una decoració per al corredor en la classe de plàstica.


En primer lloc, van recollir els materials necessaris per a la seua elaboració.





A continuació, van pegar les fulles dintre de les tires de paper de folrar.





 I finalment, aquest ha estat el resultat.













dijous, 24 d’octubre del 2013

UN REGAL PER AL COLE
El passat divendres 14 d'octubre, vam rebre al nostre cole un regal preciós. El quadre del MAG D'OZ realitzat pels alumnes  de la classe extraescolar de pintura del curs 2012-2013.
Durant tota la setmana haviem estat preparant-nos per a l'acte de recepció del quadre. 
Vam visionar la pel·lícula i vam estar escoltant la seua Banda Sonora Original. Com que tots i totes coneixiem la història, vam estar encantats de rebre el regal i  vam estar fent preguntes als seus protagonistes. 
Agraïm a Mari, la mestra i als autors del quadre, Gerard, Mireia, Joan, Coral, Ivan, Carlos, Paula, Violeta, Isabel, Eira i Leire aquest obsequi que guardarem per sempre en el nostre cole.
També agraïm a Miquel i Elies que ens l'han penjat a la paret.

  GRÀCIES, amics!

















dilluns, 14 d’octubre del 2013


FESTA A LA CLASSE DE 3 I 4 ANYS

El passat dijous 10 d'octubre es va realitzar la festa a la classe de 3 i 4 anys per als alumnes nous de 3 anys que han superat de manera satisfactòria el període d'adaptació i ens vam divertir molt.





divendres, 11 d’octubre del 2013

LA FESTA DEL 9 D'OCTUBRE
Un any més, arribat el 9 d'Octubre, hem volgut celebrar la nostra Festa amb les tradicions del nostre poble. Per això, el passat dimarts, 8 d'octubre vam convidar a l'Associació Cultural L'ESPORTÍ que van vindre encantats a l'escola a mostrar-nos els seus "cabuts" i a fer-nos una demostració de la "Dansa dels quintos" de Beniarrés. S'ho vam passar d'allò més bé i vam aprendre a ballar danses. Si mireu les fotos, podreu veure com van gaudir els nostres xiquetes i xiquetes.