dimecres, 29 de maig del 2013

EXCURSIÓ AL PARC VIAL D'AIELO DE MALFERIT

El dimarts 28 de Maig, els alumnes d'Infantil i 1r Cicle vam anar al Parc d'Educació Vial  i Ambiental d'Aielo.
Vam aprendre a orientar-se al circuit amb karts, bicicletes i tricicles i algunes senyals de trànsit per a la seguretat vial.
Visitem la granja i coneguem plantes aromàtiques i també a l'aula natura experimentem i aprenem els secrets dels vertebrats i invertebrats. I no ens oblidem d'una obra de titelles molt divertida que ens va recordar la importància de les senyals de trànsit per a la seguretat vial.








dijous, 23 de maig del 2013

SOM ABELLES!

Com que   hem après que les abelles s'alimenten del pol·len de les flors,  nosaltres ens hem convertit en floretes per poder alimentar-les.





dimarts, 14 de maig del 2013

LES ABELLES
Amb la arribada de la primavera la classe de 4 i 5 anys està aprenent algunes de les característiques d´aquests insectes tan sociables i treballadors. S´està treballant a classe, però també a casa. Així felicitem a totes les famílies per el treball tant meravellós que han desenvolupat.









ARTICLE INTERESSANT

De tan en tant, en el nostre blog, apareixeran articles que considerem seran del vostre interés. Ací en tenim un sobre com treure el "xupló" als nostres xiquets i xiquetes.


Extret del diari ARA, de la secció "Ara Criatures"


dilluns, 13 de maig del 2013

                           TENIM UN MESTRE ESCRIPTOR !!!  
  
Estem molt contents perquè al nostre mestre Josep Pons Martí li han publicat el seu 1r llibre. Es tracta d'un llibre de text per a la classe de música. Fixeu-se en les fotos i veureu el seu nom a la contraportada.
Enhorabona Josep!!

      


ANIMACIÓ LECTORA 

El passat dimecres dia 8 de Maig vam rebre la visita de Xaro Navarro que ha escrit un llibre titulat "Contes d'animalets i animalots". Els xiquets i xiquetes d'Infantil i 1r cicle vam gaudir amb les seues lectures i treballant els seus personatges.








                                                 CONTE AMB FAMÍLIA


     Un divendres més hem gaudit d'una vesprada de conte amb titelles amb la història de "La Galeta de gingebre" que vam preparar les mares  dels alumnes Aarón, Darío i Erick de 3 anys. Vam aprendre que hem de ser bons amics per a que no ens passe com a la galeta.
Va estar molt divertit !!




dilluns, 6 de maig del 2013

CONTE AMB  FAMÍLIA

El passat divendres els xiquets d' Infantil van gaudir de la visita de la mare d'Iker de la classe de 3 anys, que ens va explicar un conte. 
Després ho vam passar molt bé amb el tio d'Iker que és mag i ens va mostrar uns trucs de màgia que ens va deixar amb la boca oberta.
Mireu quina vesprada més divertida!!







divendres, 3 de maig del 2013

LA PRIMAVERA HA ARRIBAT

AMB L'ARRIBADA DE LA PRIMAVERA LES CLASSES D'INFANTIL S'OMPLIN DE MOTIUS PRIMAVERALS I ELS XIQUETS I XIQUETES GAUDEIXEN DECORANT LA CLASSE I LES SEVES CASES.AIXÍ, A MÉS,  CONEIXEM ELS CANVIS DE LA NATURALESA I APRENEM A VOLER-LA I RESPECTAR-LA .